Menu
carrière

prestaties leveren, waardering ontvangen

De financiële dienstverlening is een prestigieuze sector, met een grote verscheidenheid aan projecten. Opdrachtgevers schakelen BWP Project Professionals in vanwege onze projectexpertise en -aanpak. De aanleiding en achtergrond om complete projecten of specifieke projectrollen aan ons uit te besteden verschilt. De ene keer is het omdat een klantorganisatie over weinig projectervaring beschikt, of specialistische kennis nodig heeft om een project tot een succes te maken. Een andere keer is het omdat een bedrijfskritisch project vastloopt of de opdrachtgever een inefficiënte werkwijze met behulp van een externe partij wil doorbreken. In veel gevallen beschikt de opdrachtgever simpelweg niet over de interne capaciteit om een project uit te voeren of blijkt dat BWP Project Professionals het project sneller, beter en goedkoper kan realiseren dan een opdrachtgever met ‘eigen’ medewerkers kan.

populair

Werken bij BWP Project Professionals betekent dat je deel uitmaakt van gedreven teams, die in projectverband oplossingen voor, veelal complexe, vraagstukken bedenken en realiseren. Projectmatig werken is populair, vooral door de uitdaging, de afwisseling en de verantwoordelijkheid die het met zich mee brengt en de waardering die je krijgt als je een excellent project oplevert.

prestatiegericht

Toch is een carrière bij BWP niet voor iedereen weggelegd. Een project professional ziet niet op tegen hard werken in een prestatiegerichte omgeving en relatief lange werkdagen. En heeft geen moeite met reizen en regelmatig opleidingen volgen naast het werk. Daar staat veel tegenover; uitdagende opdrachten, regie over je persoonlijke ontwikkeling, een veelbelovend carrièreperspectief en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Herken je jezelf in ons profiel van een ondernemende project professional en ben je geïnteresseerd in een carrière bij BWP? Bij onze vacatures lees je meer over wat we van je vragen en wat je te bieden hebben.

© 2017 BWP - alle rechten voorbehouden