Menu
information excellence

betrouwbare data, dynamisch klantbeeld

Een accuraat klantbeeld is onontbeerlijk voor financiële dienstverleners. Niet alleen om klanten producten en diensten te bieden die passend en verantwoord zijn, maar ook om snelheid en efficiëntie te bevorderen, foutkansen en risico’s te reduceren en aan de toenemende wet- en regeldruk te voldoen.

dynamisch klantbeeld

Om een klant écht te kennen is het eenmalig vastleggen van enkele persoonlijke gegevens niet voldoende. Klanten het juiste product of dienst op het juiste moment via het juiste kanaal aanbieden vraagt om een rijk en vooral dynamisch klantbeeld. Een klantbeeld dat altijd actueel is, gebaseerd op betrouwbare data.

waardeketen

BWP Project Professionals geeft samen met opdrachtgevers vanuit business perspectief vorm en inhoud aan een dynamisch klantbeeld van elke klant. Uitgangspunten daarbij zijn vragen als: met welke informatie zijn we in staat de dienstverlening aan onze klanten verder te verbeteren, hoe kunnen we informatie zo toepassen dat we efficiënter werken en hoe kunnen we tegen zo laag mogelijke kosten volledig aan alle wet- en regelgeving voldoen? Information excellence oplossingen van BWP integreren informatie tot een cruciaal onderdeel van de waardeketen bij financieel dienstverleners.

© 2017 BWP - alle rechten voorbehouden