Menu
sollicitatieprocedure

belangstelling? solliciteer!

Heb je belangstelling om bij BWP te komen werken? Dan ontvangen we graag een motivatie en CV van je. Je kunt die per email versturen naar: werken@bwp.nl.

kennismaking

Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie van ons. Sluiten jouw motivatie en CV goed aan bij ons profiel van een project professional, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. De afspraak maken we bij voorkeur telefonisch, waarna je per email een afspraakbevestiging ontvangt.

vervolggesprek

Verloopt het kennismakingsgesprek voor jou en voor ons positief, dan ontvang je binnen twee werkdagen een uitnodiging voor een vervolggesprek en vragen we je om de contactgegevens van twee referenten aan ons door te geven. Wij nemen dan voor het vervolggesprek telefonisch contact op met de referenten. Mochten we besluiten de procedure niet voort te zetten dan ontvang je daar per email bericht van, met een toelichting.

assessment

Als ook het vervolggesprek positief verloopt, nodigen we je uit voor een assessment. Dit kan een online assessment zijn of een assessment op locatie. De rapportage over het assessment krijg je eerst zelf te zien voordat het rapport naar BWP wordt gestuurd. Het kan enkele dagen tot twee weken duren voor je de rapportage ontvangt.

arbeidsvoorwaarden

Besluiten we van beide kanten dat jij en BWP een goede match zijn, dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Na dit gesprek ontvang je per email een concept-arbeidsovereenkomst met het personeelshandboek, waar alle secundaire arbeidsvoorwaarden in staan beschreven. Ga je akkoord met de arbeidsvoorwaarden, dan sturen we je per email een definitieve arbeidsovereenkomst toe met het verzoek een exemplaar getekend te retourneren.

BWP hecht aan goede en bestendige arbeidsrelaties. We bieden daarom eerst een arbeidsovereenkomst voor 7 maanden aan, bij goed functioneren gevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

persoonsgegevens

BWP neemt jouw privacy zeer serieus, hier lees je daar meer over. Mocht naar aanleiding van jouw sollicitatie geen indiensttreding volgen, dan verwijdert BWP alle gegevens die we van je hebben ontvangen binnen vijf werkdagen, tenzij we om goede redenen anders zijn overeengekomen.

© 2017 BWP - alle rechten voorbehouden