Menu
ontwikkelen

jouw profiel, jouw ontwikkelroute

Bij BWP Project Professionals vinden we het belangrijk dat je blijvend aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. We zijn immers alleen in staat excellente projecten op te leveren als ieder teamlid het beste uit zichzelf haalt en zich steeds de actuele kennis en inzichten eigen maakt.

certificering

BWP kent drie ‘ontwikkelroutes’, met elk een eigen curriculum.  De ontwikkelroutes zijn gebaseerd op drie verschillende profielen; het inhoudelijke profiel, het organisatorische profiel en het analytische profiel. De curricula sluiten nauw aan bij de beroepspraktijk en je behaalt er tal van erkende certificeringen mee. Welke ontwikkelroute het beste bij jou past hangt af van de projectrollen die je ambieert. Elk curriculum kent verplichte onderdelen en keuzeonderdelen, zodat je de ontwikkelroute kunt volgen die het best bij jouw belangstelling en talenten past.

IPMA

Project professionals bij BWP zijn automatisch lid van IPMA-NL, de Nederlandse branchevereniging voor projectmanagement met 2.000 leden. IPMA (International Project Management Association) staat voor professionalisering, herkenning en erkenning van de projectmanagement professie.

© 2017 BWP - alle rechten voorbehouden