Menu
Lisanne Brandsema

Lisanne Brandsema

neem contact met mij op

030 208 10 10

info@bwp.nl

functieJunior Project Professional
huidig profielPMO

Ik ben Lisanne Brandsema en sinds februari 2021 als Project Professional werkzaam bij BWP. Mensen uit mijn omgeving, zowel zakelijk als privé, omschrijven mij als een enthousiaste aanpakker en organisatietalent. Met dit enthousiasme, maar ook met mijn communicatieve vaardigheden en proactiviteit zorg ik ervoor dat projecten op de juiste manier worden aangevlogen en afgerond. Ik krijg veel energie van het inzetten van mijn organisatorische vaardigheden en initiatiefrijkheid tijdens uitdagende projecten. In de afgelopen jaren heb ik reeds diverse ervaring opgedaan met projectmanagement, onder andere in de rol van projectmedewerker binnen de verzekeringswereld en als projectleider bij een managementadviesbureau.

 

Mijn achtergrond ligt in verandermanagement, ik beschik over het vermogen om draagvlak te creëren voor veranderingen en deze te implementeren waarbij ik de mens niet uit het oog verlies. Verbinding blijven zoeken met collega’s en klanten vind ik van essentieel belang, onder andere mijn positieve en nieuwsgierige houding dragen hieraan bij. Ik ben dan ook een echte teamplayer die het belangrijk vindt om anderen te helpen waar nodig, goed met elkaar te blijven communiceren en te zorgen voor een veilige sfeer in het team waar ook ruimte is voor feedback.

 

Dankzij mijn werkervaring in verschillende projecten en studies op praktisch en academisch niveau kan ik van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. Heeft u vragen over mijn beschikbaarheid of wilt u mijn CV ontvangen? Neemt u dan contact op met Kim Valkenburg (Account Manager).

opvragen CV

© 2017 BWP - alle rechten voorbehouden