Menu
Joppe Stins

Joppe Stins

neem contact met mij op

030 208 10 10

info@bwp.nl

functieMedior Project Professional
huidig profielDatamanagement & Reporting

Mijn naam is Joppe Stins, sinds september 2020 in dienst bij BWP als project professional binnen het domein Data Management & Reporting.

Gedreven, innovatief en energiek gecombineerd met een gezonde hoeveelheid durf. Zo zouden collega’s mij omschrijven. In mijn rol als consultant zie ik overal kansen om processen te verbeteren en te automatiseren. Dat is ook wat mij drijft als professional; er elke dag aan werken om mensen in staat te stellen beter hun werkzaamheden uit te voeren. Dat kan zijn door meer datagedreven te werken te gaan door een dashboard te maken, door processen te automatiseren om werk gemakkelijker te maken of door het delen van kennis middels een training of workshop.

De afgelopen jaren heb ik binnen het domein data veel kennis opgedaan met betrekking tot het verschaffen van inzichten en het overdragen van kennis. Dit typeert ook mijn voorkeursrol in een team. In mijn project werkzaamheden leg ik namelijk de nadruk op het creëren van dynamische en overdraagbare processen. Als een proces eenmaal draait ben ik, door mijn ervaring als trainer, in staat mijn collega’s of team te leren hoe zij het stokje verder kunnen overnemen.

Heeft u vragen over mijn beschikbaarheid of wilt u mijn CV ontvangen? Neemt u dan contact op met Kim Valkenburg (account manager).

opvragen CV

© 2017 BWP - alle rechten voorbehouden