Menu
Anke van Rengs

Anke van Rengs

neem contact met mij op

030 208 10 10

info@bwp.nl

functiesenior project professional
huidig profielorganisatorisch/analytisch

Mijn naam is Anke van Rengs, sinds 1 mei 2020 bij BWP in dienst als Senior Project Professional en Lean Blackbelt, met het aandachtsgebied Business Process Management.

Energiek, ambitieus, gedreven, passie en plezier. Kenmerken die mij zowel zakelijk als privé typeren. Als professional haal ik veel voldoening uit hard en vooral slim werken. Ik ben betrokken, ondernemend, daadkrachtig en resultaatgericht. Een professional met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en behoefte aan ruimte en vrijheid waarbinnen ik zelfstandig mag acteren. Een doorzetter met een duidelijk doel voor ogen, die energie haalt uit het samenwerken en in contact staan met anderen.

De afgelopen jaren heb ik ervaren goed tot mijn recht te komen in een dynamische omgeving. Te beschikken over het vermogen te veranderen, verandering te initiëren, te implementeren en medewerkers hierin te motiveren en stimuleren. Dit alles met een duidelijke stip op de horizon. In de rol van Project Professional en Project Consultant heb ik de afgelopen jaren bij verschillende opdrachtgevers ervaring opgedaan, met Business Process Management als rode draad. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij lokale Rabobanken, waar ik als manager integraal verantwoordelijk was binnen de afdeling Particulieren en Private Banking.

Heeft u vragen over mijn beschikbaarheid of wilt u mijn CV ontvangen? Neemt u dan contact op met Rens Koelewijn (sales manager).

opvragen CV

© 2017 BWP - alle rechten voorbehouden